Rss

Съновник

Тълкуване на сънища. Богат онлайн съновник. Разтълкувайте своите сънища с помоща на съновника. Разберете предсказанията на вашият сън.

П

Таг :

Пазар Ако видиш насън пазар отдалече, ще се заплетеш в някакви интриги. Ако пък сънуваш, че се разхождаш из пазар, ще намериш много нови приятели и съмишленици за делото, което си започнал. Ако купуваш или продаваш нещо на пазар насън, трябва да си мериш приказките пред чужди хора.
Палма Ако насън видиш палма, те чака неприятно пътуване. Насън палмовото листо означава, че имаш користни приятели.
Палто Ако си купиш или носиш ново палто насън, в живота те чака сигурност и богатство.
Паметник Ако гледаш насън паметник или седиш в подножието му, помисли: отнасяш се лекомислено към първите белези на остаряването си. Ако видиш собствения си паметник, си спомни, че самолюбието е погубило немалко хора.
Панталон Ако си купуваш или шиеш панталон насън, ще започнеш да държиш сметка за дребни и незначителни разходи.
Парашут Сънуваш ли парашут, който се спуска към земята, или че го събираш, ще чуеш лоши вести, които много ще те натъжат. Ако се видиш насън като парашутист, ще се наложи да ходиш при почти непознати хора.
Пари Дават ли пари насън, ще претърпиш големи материални загуби. Ако сънуваш, че имаш фалшиви пари, ще те предаде твой близък приятел. Ако намериш пари насън, опитай щастието си в някаква хазартна игра. Ако броиш пари насън, наяве ще получиш материална придобивка. Ако сънуваш, че си изгубил пари, ще се провали някакво начинание, на което си разчитал много. Ако даваш пари насън, ще ти дават пари или ще ти върнат стар дълг. Ако вземеш пари назаем, по-добре не започвай работа този ден, ще имаш неприятности. Златната пара насън означава беди или клюки по твой адрес. Сребърните монети вещаят шанс в търговията или добри и верни приятели за съдружници.
Парк Ако се разхождаш насън из него, предстои ти спокоен и щастлив ден.
Паспорт Ако сънуваш, че си вадиш паспорт, очаква те пътуване и доста дълъг престой в чужбина. Ако загубиш паспорт, ще имаш големи грижи и неприятности.
Паяк Ако видиш насън паяк, ще те предадат приятели. Ако го убиеш, ще имаш шанс и ще изпревариш конкурентите си. Ако сънуваш паяжина, ще се опитат да ти предложат нечестна сделка. Чистиш ли паяжина насън, ще се отървеш от лоши хора.
Пеперуда Хванеш ли пеперуда насън, ще преживееш щастливи, но краткотрайни мигове.
Перде Ако сънуваш, че окачваш пердета радвай се - най-после ще имаш подреден собствен дом.
Перо Ако видиш или държиш перо насън, или пък украсяваш с него нещо, ще имаш дребни ядове и грижи за това, че обичаш да се хвалиш и преувеличаваш нещата.
Пет Видиш ли насън числото пет, бъди сигурен, че имаш много добри и сговорни приятели.
Петел Ако го сънуваш, че кукурига, ще получиш новини. Ако гониш петел, болест ще сполети мъж от семейството. Ако ядеш насън петел, ще се скараш с някого.
Пещера Сънуваш ли, че се намираш в пещера, ще се опиташ да се скриеш от хората, защото не си успял да запазиш някаква тайна. Ако видиш животно да излиза от пещера, не се страхувай, продължавай започнатото дело.
Пиано Сънуваш ли го, ще имаш добър и сигурен брак.
Пиене Ако ти се пие насън, ще ти се случи някаква неприятност. Ако пиеш от хубава чаша, чака те щастие. Пиеш ли невъздържано, значи, че някой не се съобразява с твоето мнение. Ако пиеш някаква мътна течност, те очаква болест. Ако течността, която пиеш е бистра, съдбата ще бъде благосклонна към теб.
Пикаене Ако пикаеш насън, ще се освободиш от грижи и неприятности.
Пирон Ако го държиш или забиваш насън, ще ти се наложи да вземеш спешно решение по въпрос, от който зависи бъдещето ти.
Писане Знак за добри вести.
Писмо Ако получиш писмо насън, наяве те чака голяма печалба. Ако четеш писмо, бъди сигурен, че хората около теб ти се доверяват напълно. Изгубиш ли писмо, чакай лоши вести - някой ти готви неприятна изненада. Ако сънуваш, че гориш писмо, няма да можеш да скриеш някаква тайна. Ако запечатваш писмо - пази тайните си по-добре.
Пистолет След сън с пистолет те очаква победа.
Пиянство Ако се сънуваш, че си пиян, съдбата ще те закриля.
Плаж Ако сънуваш плаж, те очакват радостни новини и хубаво пътуване.
Планина Ако се луташ из планината насън, ще имаш трудности и неприятности. Ако се спускаш от планината, ти си малодушен и мекошав човек. Ако се сънуваш на планински връх, чака те успех. Ако се катериш по планина, ще постигнеш желана цел и хората ще те уважават за това.
Платно Ако го сънуваш, ще влезеш завинаги в много богат дом или ще получиш наследство.
Плач Плачеш ли насън, наяве ще имаш голям късмет. Ако видиш как плаче друг, тъга и мъка ще стигнат някого от твоите близки.
Плетене Ще имаш разправии заради казани думи.
Плешивост Ако оплешивееш насън - пази се, защото това значи лоша болест, а понякога и смърт.
Плик Ако сънуваш бял плик, чакай добри вести. Ако е цветен, крият нещо непочтено от теб.
Плуване Ако плуваш насън, значи, че ще преодолееш някакви пречки.
Плъх Сън с него вещае неприятности и материални загуби.
Плюене Ако плюеш някого насън или някой те плюе, очаквай успех.
Победа Постигнеш ли победа насън, радостта ти ще бъде кратка.
Погребение Ако присъстваш насън на погребение и си тъжен, ще се радваш. Ако погребваш някого насън и го оплакваш, няма да се разделиш с него дълго време. Чака те дълъг и честит живот, ако сънуваш собственото си погребение. Ако се веселиш на погребение, ще получиш вест за болест и смърт.
Подкова И насън, и наяве тя означава щастие.
Пожар Ако сънуваш голям пожар, ще се оплетеш в интриги, но всичко ще свърши добре. Дори ще извлечеш полза за себе си. Ако пожарът е в къщата ти, близките в семейството ще имат разправии, може би ще се стигне до развод. За несемейните това означава радост и веселие.
Поле Сънуваш ли пусто поле, те чака глад и беднотия. Ако полето е обработено и пълно с хора, ще намериш изгодна работа и ще получиш добри пари.

0 comments: