Rss

Съновник

Тълкуване на сънища. Богат онлайн съновник. Разтълкувайте своите сънища с помоща на съновника. Разберете предсказанията на вашият сън.

И

Таг :

Игла Шиеш ли насън с игла, ще имаш неприятности в службата. Ако те бодат насън с игла - не ти е чиста съвестта.
Игри Ако сънуваш, че играеш на някаква весела игра, ще почувстваш пустота в интимните си отношения.
Играчка Сънуваш ли че държиш играчка, означава че в най-скоро време в семейството ти ще се роди дете. Играеш ли с нея ще жалиш за някого. Ако си купиш играчка насън, ще те налегнат грижи. Ако правиш играчка, в дома ти ще цари веселие и радост.
Извор Видиш ли насън извор с бистра вода, очаквай скоро важни и хубави промени в живота. Ако водата е мъна или кална, очаквай болест. Ако изворът е горещ и прилича на гейзер, ще имаш бърз, но мимолетен успех.
Изложба Сънуваш ли изложба, бъди по-скромен в желанията и очакванията си.
Изпит Ако сънуваш, че държиш изпит, ще постигнеш успех в професията си, но след много усилия.
Изход Търсиш ли изход насън, очаквай в скоро време да имаш неприятности и разправии. Ако го намериш, нещата ще се оправят бързо. Ако се сънуваш застанал на изход, бъди по-смел, дяволът не е толкова черен.
Икона Гледаш ли икона насън, или се молиш на нея не е за добро. Ще те налегнат грижи. Ако купуваш икона, в семейството ти ще царят радост и щастие.
Име Очаква те приятна изненада, ако сънуваш името си написано. Ако е написано върху гроб, ще живееш много дълго. Ако се представяш под чуждо име, внимавай - изневеряват ти. Ако пишеш чуждо име, чакай приятно запознанство.
Инвалид Ако сънуваш инвалид, ще имаш късмет. Ако говориш с него - обръщай повече  внимание на съветите на околните и ще спечелиш. Ако само видиш инвалид, те дебне опасност. Обмисляй постъпките си.
Истина Чуеш ли насън, че нещо е изтина или че някой се опитва да ти каже истината, помнио, че в живота ти пречи злобен човек.

0 comments: