Rss

Съновник

Тълкуване на сънища. Богат онлайн съновник. Разтълкувайте своите сънища с помоща на съновника. Разберете предсказанията на вашият сън.

Л

Таг :

Лабиринт Ако се луташ насън из лабиринт, означава, че си много объркан и скоро няма да решиш проблемите си. Ако намериш изход от лабиринта, ще се оправи всичко.
Лайно Ако го настъпиш насън, ще чуеш лоши думи за себе си. Ако си изцапан, ще те оклеветят. Ако обаче видиш много животински изпражнения, това означава богатство.
Лале Ако береш лалета насън, ти предстоят радост и щастливи мигове с любимия. Ако се кичиш с лале или някой ти го подава, ще плачеш.
Лампа Ако я видиш насън светеща, ще се радваш. Ако обаче е загасена, някой от семейството ти ще боледува тежко.
Лебед Видиш ли насън лебед, чака те добро здраве. Ако той кряка, ще чуеш лоша новина. Ако плува по езеро или по река, те очаква добро материално състояние, ако ходи из парк - ще загубиш някаква част от имота си. Ако лебед ти проговори насън, чака те присъда. Ако видиш мъртъв лебед или стреляш по него, ще се разкрие някаква твоя тайна.
Лед Сънуваш ли го, това означава самота, болест, душевен смут. Ако стоиш бос на леда - ще осиротееш. Ако сънуваш големи ледени блокове, в службата те чакат изпитания, но ако положиш усилия, ще успееш да се справиш.
Лекар Сънуваш ли, че лекар ти дава съвети, ще чуеш добри новини и скоро няма да ходиш при него.
Лекарства Ако даваш лекарства на някого насън, те чакат приятни минути в добра компания. Ако пиеш лекарство - пази се, защото ще те нападнат неприятности. Купуваш ли лекарство насън, в службата ти ще си виновен донякъде за това.
Летене Сигурен признак за успех в живота ти е сън, в който летиш. Колкото по-високо летиш, толкова по-големи ще са успехите ти. Ако се мъчиш да литнеш и не успееш, ще трябва още много да работиш и да бъдеш упорит, за да постигнеш мечтите си. Ако паднеш по време на летене насън, ще имаш неприятности и ще се объркат плановете ти.
Ливада Ако ливадата, която видиш или по която ходиш насън, не е окосена, ще се радваш и веселиш през целия ден. Ако тревата е буйна и зелена, ще постигнеш желания успех пред дълго ухажвания от теб човек. Ако тревата е пожълтяла или е окосена, ще имаш неприятности главно заради хората, с които работиш и които ще се окажат доста дребнави и некомпетентни.
Лилия Ако сънуваш, че береш лилия, ще се разделиш с любимия човек или ще го изгубиш при нещастен случай. Ако ти подаряват лилия, внимавай, защото си заплашен да останеш сам в живота. Ако миришеш лилия - ще се разболееш.
Лимон Ако ядеш насън лимон, ще се спасиш от някаква беда благодарение на собствената си изобретателност и интелигентност. Ако видиш лимон (дървото или плодовете), те очаква радост. Ще преживееш хубави мигове с приятели, ако ти подаряват лимон насън.
Липа Ако сънуваш разцъфнало липово дърво, очаквай щастие и благополучие в семейството. Ако пиеш липов чай насън, ще бъдеш здрав.
Лисица Яви ли ти се лисица насън, трябва да внимаваш: обкръжен си от неверни и двулични приятели. Ако я гониш и не я стигнеш, това ще рече, че няма да можеш да се справиш с неприятелите си, които в най-скоро време ще предприемат нещо срещу теб. Сънуваш ли лисица без опашка или само лисича опашка, ще удържиш победа над съперник в любовта. Ако убиеш лисица насън, ще научиш неочаквано, че неприятелите ти са се отказали от война с теб. Ако видиш насън опитомена лисица или пък да ти се умилква, обичайният от теб човек ти изневерява.
Лице Сънуваш ли собственото си лице, но не в огледало, те чака болест. Видиш ли насън красиво лице, ще получиш радостна вест. Ако някой крие лицето си насън, ще чуеш лоши неща за себе си или пък за приятели. Ако сънуваш много хора без лица или не можеш да разгледаш лицат им, или пък всички имат еднакви лица, означава, че ще общуваш с хора без амбиции и рискуваш да се обезличиш. Ако сънуваш познат, човек, но не можеш да различиш лицето му, или го познаеш само по гласа му, а не виидш лицето му, ще чуеш лоши новини за него или той ще се разболее лошо.
Лов Сънувал ли си лов, внимавай, защото сигурно ще се намериш в твърде голяма опасност. Ако се връщаш от лов с празни ръце, ще вършиш безплезна работа, ако се връщаш с улов - денят ти ще е много добър. Ако си насън ловец, това е знак за скорошни любовни авантюри или пък някой отдавна те обича тайно. Ако сънуваш ловджийски нож - пази се, защото неприятелите ти те дебнат. Ако чуеш насън ловджийски рог, ще получиш любовно писмо отдалеч.
Лоза Ако видиш насън изсъхнала лоза, те очаква болест или недоимък. Ако лозата е зелена, е на добро.
Локва Не е хубаво да видиш локва насън, чакат те грижи и разправии. Ако локвата е кална, разправиите ще са заради клюки и ще продължат безкрайно.
Луд Ако ти се присъни луд, очакват те необичайни и неочаквани събития. Но всичко ще има хубав край.
Лудница Ако сънуваш, че се намираш в лудница, бъди по-смел и по-оригинален в решаването на проблемите си и всичко ще бъде наред. Ако гледаш лудница или някой да ти разправя насън за лудница, ще се поболееш от хорски прказки и неразбории.
Лъв Ако те подгони лъв насън, това е знак, че ще изгубиш благоволението на някой големец или част от имота си. Ако убиеш лъв насън или си наметнат с лъвска кожа, те чакат могъщество и победа над неприятели и над трудности в живота. Ако се намираш сред множество лъвове, не ти е лесно в работата, защото си сред амбициозни и протежирани хора.
Лъжица Ако в съня си държиш лъжица или ядеш с нея, това е радост и веселие. Ако чистиш или миеш лъжици, ще имаш приятни изживявания с любимия човек.
Лък Внимавай, защото държиш ли лък насън, ти предстои неприятност. Ако в лъка има стрела и ти се целиш в нещо, ще постигнеш голям успех в делата си, особено ако видиш насън как си поразил целта. Ако не стреляш, означава все още колебание как да постъпиш.
Любене Ако се любиш насън с обичания човек, това означава, че бракът и приятелството ти ще бъдат щастливи и трайни. Ако се любиш с непознат човек, чакай скандали и разправии в семейството си или с приятеля си. Ако се любиш с човек от същия пол, ще се разведеш или прителят ти ще те напусне.
Люлка Ако се люлееш насън на люлка, радостта ти ще бъде кратка. Ако сънуваш детска люлка, това значи болест.

0 comments: