Rss

Съновник

Тълкуване на сънища. Богат онлайн съновник. Разтълкувайте своите сънища с помоща на съновника. Разберете предсказанията на вашият сън.

Н

Таг :

Наводнение Сънят се тълкува в зависимост от това, каква е водата.
Нагоре Ако сънуваш, че вървиш нагоре, е на хубаво - това значи напредък и щастливи дни.
Награда Ако сънуваш, че те награждават, чакай почести и успех в работата. Може да ти се случи и материална изгода. Ако раздаваш насън награди, имаш приятел, който използва благоволението ти за нечисти цели.
Надолу Слизаш ли, спускаш ли се надолу насън, не е на хубаво: предвещава понижение в службата, неприятности с колегите или трудности в започнатите финансови операции. Ако се спускаш надолу с голям товар, ще се освободиш от нещо, което ти тежи.
Назад Ако насън се движиш назад, ще се обърка твое начинание. Може да претърпи и крах. Видиш ли наъсн превозно средство да се движи назад, това означава, че си избягнал опасност от измама.
Накит Видиш ли накит насън, ще имаш щастлив ден. Възможно е някой да ти подари нещо. Ако търсиш накит, внимавай: занимаваш се с не особено почтен занаят и могат да те санкционират. Ако насън купуваш накит, ще направиш дългове. Ако получиш накит като подарък, някой ще те изкушава да участваш в непочтена сделка. Кичиш ли се насън с накити, бъди игурен, че храниш напразни надежди за бързо финансово стабилизиране. Ако изгубиш наъсн накит, ще претърпиш материална загуба.
Напикаване Ако се напикаеш или насереш насън в скоро време ще получиш много пари.
Насип Ако работиш или седиш на насип, те очаква приятна изненада в работата.
Наследство Получиш ли насън наследство, те чака голяма придобивка. Откажеш ли да примеш наследство, те очаква сиромашия.
Начало Много е хубаво да видиш насън началото на нещо, сам да поставиш началото на някакво дело. Успехът ти зависи само от теб.
Небе Ако сънуваш чисто и безоблачно синьо небе, най- после работите ти ще тръгнат добре и ще дочакаш успех. Ако обаче небето е тъмно и облачно, ще те налегнат грижи и дълго няма да се отървеш от тях. Ако небето в съня ти е съвсем тъмно, без нито една звезда, ще боледуваш тежко. Ако е обсипано със звезди, ще получиш много пари.
Невидим Станеш ли невидим насън, надежите ти за нещо са напразни. Ако имаш контакти с невидим човек, някой ще се помъчи да ти навреди.
Негър Най-после ще се разбереш с близък човек, ако сънуваш негър.
Нежност Сънуваш ли нежност към теб, очаквай разправии наяве.
Некролог Ако видиш некролог насън на чужд човек, ще срещнеш отдавна забравен приятел. Ако видиш собствения си некролог, значи, че здравето ти е отлично и ще доживееш дълбока старост. Ако некрологът е на близък или познат човек, в следващите няколко дни ще имаш обща работа с него.
Неприятел Ако се целуваш насън с неприятел, наяве ще се сдобриш с хора, с които си скаран отдавна. Ако вървиш насън заедно с неприятел, ще избегнеш големи неприятности.
Несвяст Сънуваш ли, че си изпаднал в несвяст, внимавай: някой ще те изпревари в работата или новото ти начинание.
Нива Работиш ли наъсн на нива, очаквай радост или берекет в къщата си. Гледаш ли отстрани как другите работят, ще чуеш лоши приказки за себе си. Зелената нива насън означава щастие, запустялата те предупреждава, че ще те изпреварят в работата.
Нимфа Ако сънуваш нимфа, ще се влюбиш нещастно и то за цял живот. Ако нимфата пее или танцува, ще се скараш с любимия за дреболии.
Нисък Ако сънуваш нисък човек, ще загубиш уважението на колегите си заради колебливия си характер. Бъди по-целенасочен и прям.
Нова година Ако сънуваш, че посрещаш Нова година, в най-скоро време цялото ти семейство ще се събере на празник. Сънят ти може да значи и успех на всяко ново начинание, който зависи само от теб.
Нож Ако намериш насън нож, не се доверявай на никого. Ако купуваш нож, финансовите ти дела са много зле. Ако се оглеждаш или само пипаш нож, в службата ти ще се вдигне голям скандал. Сънуваш ли, че си се порязал, ще носиш жалейка. Ако ти подава нож непознат човек, значи, че ти е лъжлив приятел. Ако не го познаваш, се пази от колегите си: сред тях има много двулични хора.
Ножица Сънуваш ли, че режеш нещо с ножица, в най-скоро време ще получиш много добър съвет.
Нокти Режеш ли ноктите насън, ще изпуснеш късмета си. Ако сънуваш, че ноктите ти са пораснали много, ще придобиеш нещо или ще имаш печалба. Сънуваш ли ярко лакирани нокти, очаквай да преживееш срам или неприятна за теб ситуация.
Нос Ако си бършеш носа насън, ще се отървеш от големо досадници.
Носна кърпа Носната кърпа насън е предупреждение, че ще се разделиш с любимия.
Носене Ако носиш насън каквото и да е, настъпват трудни времена. Колкото товарът е по-голям, толкова по-тежко ще ти бъде.
Нота Сънуваш ли нотни листове или видиш написани ноти, ще се изпълнят всичките ти желания.
Нощ Присъни ли те светла нощ, чака те дълъг и честит живот. Ако нощта е тъмна, ще има развод във фамилията ти или скандал между роднини за наследство. Ако нощем луната и звездите ту се показват, ту се скриват, бъдещето ти е доста неясно. Бурна ли е нощта, ще изгубиш материални блага, за които си работил упорито. Ако се луташ насън в нощта, няма да излезеш скоро от тежкото си положение. Сънуваш ли често нощ, здравето ти е засегнато и скоро ще лекуваш нервно заболяване.
Нощница Обличаш ли наъсн нощница, трябва да внимаваш: очаквате голям провал в работата. Ако събличаш насън нощницата си, те чака успех в работата. Ако видиш насън, че нощницата ти е скъсана, в службата ти се създават лоши настроения срещу теб.
Нула Колкото са нулите, които видиш насън, толова са измамните надежди, които таиш. Ако насън пишеш нула, ще преживееш неуспех в новото си начинание, свързано с пътуване. Ако изтриеш или заличиш по някакъв начин нула, ще отклониш нещастията от себе си.
Ням Онемееш ли насън, очаквай похвали, награди и почести.

0 comments: